Hoho!!

Hahaha.. I’m back.. Dah lame aku x tulis kat blog nie.. Sampai kwn aku pun dh ‘tegur’ aku. hahaha.. eh, apsal aku gelak byk sgt nie.. Mayb hormon x btl kot. Hihi.. Mase aku taip artikel aku yg vogue nie pun pada waktu malam, sambil tgk tv rancangan “Eksklusif.. Siti Nurhaliza”. Time nie Siti nyanyi lagu Ku Mahu.. Wah, aper lagi, menari laa aku.. hua hua.. Ronggeng habis habisan..huhu..

Skrg aku duk kat umah.. Maklumler dah abis Foundation kat CFS.. Selama setahun setengah aku bertungkus lumus kat CFS tu, aku kutip byk pengalaman.. ader yg sedih, gembira, gelisah, manis, masam, masin, tawar, pahit.. eh eh, mcm masak makanan laa plak.. haha.. Yang membuatkan aku lebih matang, berdikari dan bertambah kuat semangat aku, zahir n batin.. Batin tu x laa sgt.. hihi..

Aku akn rindukan kawan2 aku yg stay kat sana lagi cam nuzul, nasyriq, saif, taufik, kuntik, shamir, fahmi, iqbal, ilyas, arif n lain-lain. I miss u all!!! By the way, Gombak, here I come.. X sbr plak nk jumpa Zaihan.. Berdebar pun ader jgak.. Aku harap owkey laa yer.. Doakan aku!! Nie laa dulu ek.. Chou!!!

posted under | 0 Comments

dunNia baRu

Aku punyerlah bersemangat nak wat world record ntuk blog paling lama tak berupdate, tapi apa kan daya gagal juga usaha murni aku untuk mengharumkan negara Malaysia tercinta ini.. hihi..

Sumer blog yg aku karang sblm nie, dh sumer aku delete.. Hahaha!! Puas ati aku.. Kini dh berwajah baru n ceria..(ceria ker??).. Matang kot..

Aku x tau knp aku unmotivated nk meng-update blog aku nie.. Nak kata aku unhappy, x laa plak, tp smkn galak ade arr.. Tak depress mcm dulu.. Nak kata aku busy sngat pun takder lah senantiasa busy kan, ader jer maser terluang.. Nak kata aku takder citer tapi ader jer bnyak citer yg tah hapa2 ntah nak tulis tapi tak tertulis2 kan.. Ntah lah, dh x der mood nk tulis mcm zaman dulu kala.. Hahaha..

Mlam nie plak bersemangat nk berblog.. Yang penting, hidup perlu ceria n eppy selalu..
Btl x?? Huhu.. Mulai saat nie, aku nk bina kehidupan blog aku yg serba baru nie.. Cheewah..

Semester baru aku kat CENFOS IIUM, Nilai nie memberikan aku byk kenagn baru yg indah dan mengasyikkan.. Hahaha.. Kat sini arr aku dpt menambah koleksi kawan2 aku, sama ada yg baru jer kenal or yg dh kenal lame tp, br sekarang nk start rapat.. Best sgt wlaupun aku terpaksa lepaskan peristiwa/kenanagn yg lain.. Bak kata manusia, "hidup ini perlu diteruskan"... tanpa menoleh ke belakang lgi.. Hui hui hui..

Hehehe..
Adios!!

posted under | 0 Comments
Newer Posts Home

gotcha!!

Followers

Meh ler..

Meh ler..

Lihatlah dunia! ngee ngee..

Lihatlah dunia! ngee ngee..
Powered by Blogger.

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "


Recent Comments