Tak sampai 2 mnggu jer lagi..

fuh!!! penat mcm nak pengsan..ader 2 lagi esemen yg sedang menunggu...
Dah laa 2 hari berturut2 ak ada mid-term and kuiz.. pening aku.. tapi, dua2 exam nie mengecewakan aku btol laa!!
first, pasal mid-term micro.. mesti korang terfikir2, apsal ak ada mid-term lagi, padahal dah nk dekat final e8am kot! Actually, nie re-midterm, ye laa kitaorg sumer dlm kelas nie dpt "highest", so terpaksalaa buat mid-term skali lagi.. Tapi aku fikir +ve je ler, blh gak ready tok final e8am.. x gitu.. hoho!!

Pasal quiz usul fiqh lak.. erm... x tau ak nk cakap cmner.. soklan x ler berbelit mcm ular, senang jer.. tp yg jadi masalahnyer, ak x hafal kowt! aku ingtkan ader laa jgak mcq, rupa-rupanya yang ado.. sumer short essay.. hish! emo's kejap! Skang nie ak dah x kisah.. Nak tumpu kat final jer..

Btw, skang nie dh officially 2 kelas yg dah x der, fin mgt2 n ffe2.. fuh, leh gak aku relaks sikit(tgk, amik kesempatan btol!! kan bagus kalu study, dh er esemen x siap lagi).. Ngee ngee!!!

Skang nie, tgh nk tnggu member tok compile esemen PARENTING~~ Motif gler ada esemen subjek nie.. dh laa 0.5 kredit jer.. nak lebih2 lak, kena wat forum laa, kena interview laa dan blaa blaa blaa.. lempang kang.. PANGG!!! huhu..

p/s: nak dengar lagu jap sebelum "study"... aishh~~~

posted under | 4 Comments
Newer Posts Older Posts Home

gotcha!!

Followers

Meh ler..

Meh ler..

Lihatlah dunia! ngee ngee..

Lihatlah dunia! ngee ngee..
Powered by Blogger.

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "


Recent Comments