~Sekejap ader, sekejap x der~

Hari nie aku duk akt umah mak cik aku..sbnyner x nak dtg, tp, parents aku lak dtg.. huhu.. So, nak x nak, kena wajib datang... btw, smlm aku pegi Zoo Negara. agak owkey arr. Last time aku gi pun time aku darjah 6... wooo, lame tu.. buktinyer terlampau lame aku x pegi kat Zoo ni, dulu tiket harganyer RM5-6
Mkan x kire lagi, naek bus

posted under | 0 Comments

Haha.. aku ari nie duk kat library.. aku rase ari nie aku mencapai rekod peribadi, antara yg plg lama duk kat library setakat nie.. huhu.. besar lubang hidung aku.. hua hua... disertai plak ngan kwn2 aku cam azreen, fakrudin n nazmir..

posted under | 0 Comments
Newer Posts Older Posts Home

gotcha!!

Followers

Meh ler..

Meh ler..

Lihatlah dunia! ngee ngee..

Lihatlah dunia! ngee ngee..
Powered by Blogger.

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "


Recent Comments