Hoho!!

Hahaha.. I’m back.. Dah lame aku x tulis kat blog nie.. Sampai kwn aku pun dh ‘tegur’ aku. hahaha.. eh, apsal aku gelak byk sgt nie.. Mayb hormon x btl kot. Hihi.. Mase aku taip artikel aku yg vogue nie pun pada waktu malam, sambil tgk tv rancangan “Eksklusif.. Siti Nurhaliza”. Time nie Siti nyanyi lagu Ku Mahu.. Wah, aper lagi, menari laa aku.. hua hua.. Ronggeng habis habisan..huhu..

Skrg aku duk kat umah.. Maklumler dah abis Foundation kat CFS.. Selama setahun setengah aku bertungkus lumus kat CFS tu, aku kutip byk pengalaman.. ader yg sedih, gembira, gelisah, manis, masam, masin, tawar, pahit.. eh eh, mcm masak makanan laa plak.. haha.. Yang membuatkan aku lebih matang, berdikari dan bertambah kuat semangat aku, zahir n batin.. Batin tu x laa sgt.. hihi..

Aku akn rindukan kawan2 aku yg stay kat sana lagi cam nuzul, nasyriq, saif, taufik, kuntik, shamir, fahmi, iqbal, ilyas, arif n lain-lain. I miss u all!!! By the way, Gombak, here I come.. X sbr plak nk jumpa Zaihan.. Berdebar pun ader jgak.. Aku harap owkey laa yer.. Doakan aku!! Nie laa dulu ek.. Chou!!!

posted under | 0 Comments
Newer Posts Older Posts Home

gotcha!!

Followers

Meh ler..

Meh ler..

Lihatlah dunia! ngee ngee..

Lihatlah dunia! ngee ngee..
Powered by Blogger.

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "


Recent Comments