dunNia baRu

Aku punyerlah bersemangat nak wat world record ntuk blog paling lama tak berupdate, tapi apa kan daya gagal juga usaha murni aku untuk mengharumkan negara Malaysia tercinta ini.. hihi..

Sumer blog yg aku karang sblm nie, dh sumer aku delete.. Hahaha!! Puas ati aku.. Kini dh berwajah baru n ceria..(ceria ker??).. Matang kot..

Aku x tau knp aku unmotivated nk meng-update blog aku nie.. Nak kata aku unhappy, x laa plak, tp smkn galak ade arr.. Tak depress mcm dulu.. Nak kata aku busy sngat pun takder lah senantiasa busy kan, ader jer maser terluang.. Nak kata aku takder citer tapi ader jer bnyak citer yg tah hapa2 ntah nak tulis tapi tak tertulis2 kan.. Ntah lah, dh x der mood nk tulis mcm zaman dulu kala.. Hahaha..

Mlam nie plak bersemangat nk berblog.. Yang penting, hidup perlu ceria n eppy selalu..
Btl x?? Huhu.. Mulai saat nie, aku nk bina kehidupan blog aku yg serba baru nie.. Cheewah..

Semester baru aku kat CENFOS IIUM, Nilai nie memberikan aku byk kenagn baru yg indah dan mengasyikkan.. Hahaha.. Kat sini arr aku dpt menambah koleksi kawan2 aku, sama ada yg baru jer kenal or yg dh kenal lame tp, br sekarang nk start rapat.. Best sgt wlaupun aku terpaksa lepaskan peristiwa/kenanagn yg lain.. Bak kata manusia, "hidup ini perlu diteruskan"... tanpa menoleh ke belakang lgi.. Hui hui hui..

Hehehe..
Adios!!

posted under | 0 Comments
Newer Posts Home

gotcha!!

Followers

Meh ler..

Meh ler..

Lihatlah dunia! ngee ngee..

Lihatlah dunia! ngee ngee..
Powered by Blogger.

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "


Recent Comments